VIL DU SLIPPE Å UROE DEG NÅR DU SPRINGER BARBEINT I SOMMER?

5 SOMMERPLAGER – DA ER SALUBRIN DIN BESTE VENN

DU SÅ IKKE BRENNESSLENE

Du la ikke merke til brennesslene som skjulte seg blant ugresset når du luket ugresset. Det gjør skikkelig vondt. Rens med Salubrin konsentret løsning for lindring.

DU LA IKKE MERKE TIL HVOR STERKE SOLEN VAR.

I blant kjøler vinden deilig og det kjennes ikke så veldig varmt på stranden. Men senere på ettermiddagen kjenner du solen hadde vært sterkere enn du trodde. Berolige med Salubrin ferdigblandet spray eller Aloe Vera Gel.

FLÅTTEN ELSKER DEG

Har du alt blitt stukket er det ikke så mye annet å gjøre enn å fjerne den så raskt som mulig. Men du kan ellers også forebygge med Salubrin Flåttspray. Et annet tips er å vite at flått ikke liker hvitløk. Spis derfor mye hvitløk. Liker man ikke lukten finnes det hvitløkskapsle uten lukt man kan kjøpe som fungerer like godt.

DU VIL BARE KLØ KLØ OG KLØ

Du glemte myggsprayen. Det klør, og du vil ikke annet enn å klø. Men la være. Det blir bare værre. Rens istedenfor med Salubrin konsentrert løsning. Det kan også være deilig å smøre på Aloe Vera på stikkene.

FOTSVETTE

Salubrin har hatt en en betydelig rolle for våre føtter i årtier. Spray Salubrin ferdigblande løsning på føttene. Det tar ikke bare bort vond lukt. Føttene pigger også til og er klare for en fin sommerkveld. Tenk også på om å ikke anvend strømper og sokker av syntetisk materialet. Da lukter føttene værre.